Újabb Magyarys elismerés

Ezúton is gratulálunk Csibor Ferencnek, a Pro Scientia Aranyérem kitüntetéshez! Büszkék vagyunk Rád!

 

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT), egyetemisták és főiskolások szaktudásának elmélyítése, tehetségük, egyéni teljesítményük jobb megbecsülése és elismerése céljából Pro Scientia Aranyérem kitüntetést alapított 1988-ban.

 

„A Pro Scientia Aranyérem kitüntetés adományozható annak az egyetemi, főiskolai hallgatónak, aki tanulmányai során kiemelkedő teljesítményt nyújtott és az általa önképzés keretében művelt szakterületen elért eredményeiről Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) díjnyertes pályamunka, előadás vagy irodalmi, művészeti- és tudományos alkotás formájában is számot adott.” (forrás: Pro Scientia Aranyérem Alapító levél)

 

Csibor Ferenc Szakkollégiumunk oszlopos és kiemelkedő tagja, mind a közösség, mind szakmaiság terén. Feri idén diplomázott egyetemünkön, valamint most vonult Szakkollégiumunk alumni közösségébe. 2023. tavaszán megrendezett 36. OTDK-n az Állam- és Jogtudományi szekció I. helyezését érdemelte ki. Kiemelendő, hogy az Aranyérem nem egy-egy előadást, konferencián való szereplést becsül meg, hanem a hallgatói kimagasló összteljesítményét ismeri el, díjazza.

 

Sok sikert kívánunk az előtted álló tudományos munkákhoz, kutatásokhoz!

 

Ipacs-Szabó Noémi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük