​Nemzeti Tehetség Program 

2022. április 20., szerda

A Magyary Zoltán Szakkollégium – NTP-SZKOLL-21-0027 pályázati azonosítóval – „A közszolgálat jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátásai” című NTP-SZKOLL-21 pályázat alapján 900.000 Ft-ot nyert el. 

Az év során programjaink jelentős része a pályázat keretein belül valósulhatott meg.  A félévben kettő, a belső képzési rendszerünk részét képező és az előző félévben is megvalósuló kurzusunk is zajlik éppen, melyek A magyar közigazgatás jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátásai; illetve A nemzetközi jog aktuális kérdései címet viselik. Szakkollégistáinknak a „Kutassunk együtt” – Az empirikus kutatás módszertana  című foglalkozáson is volt lehetőségünk részt venni, ahol a résztvevők új ismeretekkel gazdagodhattak és bevezetést nyertek, hogy hogyan is kezdjenek neki kutatásuknak.

A pályázatban vállaltak szerint a félév során négy nyílt szakmai eseményt szervezett Szakkollégiumunk, melyek mind nagy sikernek örvendtek. Legutóbb Dr. Till Szabolcs ezredes úr a különleges jogrendről, míg Dr. Kozma Ákos az alapvető jogok biztosa az alapvető jogok magyarországi helyzetéről tartott egy igen izgalmas előadást a jelenlevők számára. Természetesen a felsorolt eseményekről készült beszámolóinkat elérhetitek a honlapunkon, itt a blog részlegen. 

A félév hátralevő részében sem fogunk unatkozni, ugyanis egy tanulmányi kirándulás és még sok más egyéb program is kilátásban van. Ahogy eddig is, mindenről beszámolunk a közösségi média felületeinken és a weboldalon egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük