IV. Magyary Piknik

Szeptember 17-én, vasárnap negyedik alkalommal tartottuk meg a már-már hagyománnyá váló évindító Magyary Pikniket! A Piknikre mindenki hivatalos volt, aki valamely módon kapcsolódik Szakkollégiumunkhoz, így jelen voltak alumnisaink közül is néhányan, valamint idén felvett tagjaink is szép számmal képviseltették magukat. A felhívást a lehető legtöbb helyen közzé tettük (Instagram; Facebook), hogy mindenkihez eljusson a meghívó.

 

Az időjárás kegyes volt hozzánk, így csodás időben élvezhettük egymás társaságát, alumnisaink beszámolóját. A legjobb alkalmak egyike, amikor több korosztály találkozik: elindulnak az egyéni tapasztalatok megosztása, emlékek felidézése. Rengeteg, hasznos információ cserél gazdát. Persze, mindezek mellett a laza hangvétel és a jó hangulat alap, rengeteg viccel egybekötve.

 

A találkozónak az Orczy-Park adott otthon, ahol nagyon idilli környezetben töltöttünk el néhány órát. A jó hangulat támogatói a finom sütemények, melyek között voltak házi készítésűek is, valamint egyéb nassolnivalók és ízletes italok voltak. Ne aggódjatok, szomjan senki nem maradt, készültünk alkoholmentes lehetőségekkel is!

 

Az esemény, meglepetés ünneplésbe csapott át, hiszen jelenlegi kabinetünk tagjai közül hármuknak is az elmúlt időszakban volt a születésnapja. Kiváló alkalomnak tartottuk közösen is megünnepelni őket. Schlenk Viki keze által készült torták nagyon szépek és finomak is voltak. Az est végén senki nem távozott éhes hassal!

 

Köszönjük, hogy velünk voltatok, csodás élményekkel gazdagodtunk! Találkozunk tavasszal!

 

Ipacs-Szabó Noémi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük