Csapatépitő nap 

2022. szeptember 11., vasárnap

2022.09.09-én Szakkollégiumunk az őszi szemeszter programjainak listáját egy Csapatépítő nap megtartásával nyitotta meg.

Délelőtt csapatépítő foglalkozáson vettünk részt, ahol különböző feladatokon, játékokon keresztül még jobban megismerhettük egymás szokásait, értékrendjét, jellemét. Számomra a legemlékezetesebb feladat a pillecukor kihívás volt. Ennek a feladatnak a lényege, hogy tészta, cellux és egy pillecukor segítségével kell a csapatoknak egy álló tornyot építenie. Ez a kihívás sok emlékezetes pillanatot idézett mindkét csapat tagjainak. 

Mivel szerencsénkre szép idő volt aznap, így ebédidőben közösen hamburgerezhettünk a Buttler teraszon. A közös ebéd alatt folytatódott egymás megismerése, hiszen a tagok jókat beszélgethettek egymással, illetve ameddig a hamburgerek elkészültek szintén csapatépítő játékokkal ütöttük el az időt. 

Délután tovább indultunk a nap utolsó programjának helyszínére a Laserpark-ba, ahol lézerharccal vezettük le a hét során felgyülemlett feszültséget. A lézerharc alatt két csapat mérte össze a képességeit: a kék és a zöld csapatok. A csapatok tagjait pedig 2 körönként sorsolással újraosztottuk, így pedig még izgalmasabbnak bizonyult a játék, hiszen aki az egyik körben még a csapattársad volt, a másik körben akár az ellenségeddé is válhatott. A végső csatában pedig mindenki, mindenki más ellen játszott, ami így még viccesebb és élménydúsabb volt, mint az előző körök.

Összességében sikeresnek értékelem ezt a napot. Úgy érzem mindenki jól érezte magát, és közelebb is kerültünk egymáshoz. A következő csapatépítő napról is hamarosan be fogunk számolni!

Sándor Viktória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük